Vi säger tack och godnatt med tittarrekord!

Och så var vi i mål med vår 17 timmar långa direktsändning! På bilden ser ni några av oss som jobbat med att ro iland årets livesändning från Ironman Kalmar. Vi har aldrig haft så många unika tittare som idag på en Ironmansändning och de som tittat har dessutom tittat längre än någonsin. Närmare 30 000 unika tittare har lagt i snitt en timme var på vår sändning vilket är rekord för oss! Stort tack till alla er som tittat. Vi är så glada, tacksamma och lite stolta också.

Men det är ju en dag i morgon också...

Även om Barometern.se är sprängfylld med en hel massa goa intervjuer, klipp och repriser så är det faktiskt strax midnatt och det är ju ganska smart att gå och lägga sig. I morgon när ni vaknar kommer det dessutom att vara ännu mer Ironmangodis att gotta sig i på webben och så bevakar ju sporten prisceremonin där biljetterna till VM på Hawaii ska delas ut.

Mera ös från egen läktare på Tallhagsvägen!

Vår reporter Jonatan Bergöö cyklade runt i villakvarteren i Berga för att ta pulsen på stämningen. Här ser ni en liten stund av det han möttes av och hela inslaget från publikfesten hittar ni här

Rockband på Tallhagsvägen!

Vilket härligt drag! De som sprang förbi Tallhagsvägen 80 mellan klockan 12 och 19 idag fick nya krafter av livemusik från rockbandet Love & Hate! 

105 kvar löpare på banan!

Snart börjar Heroes hour! Det brukar bli en magisk timme och ni kan självklart följa den i vår livesändning.