Slutt!

Takk for i kveld!

Meget solid 9-0-seier for Storhamar mot Ringerike! Total skuddstatistikk: 45-11.  Bestemannspriser til Sole Marius Ryen og Patrick Thoresen.

9-0!

Rønnild kjemper inn en løs puck i PP etter 56:38.

Gurgel og utvisninger

Jussi Tammela får marsjordre etter en situasjon etter en dropp, Trépanier får 2 min for roughing. 7:45 igjen av kampen.

8-0!

Espeland går fra servitør til avslutter når han blir satt opp av duoen Quenneville - Salsten etter 46:13! Scoring i overtall.

Powerplay

Kampens 3. overtall for Storhamar når Sole Marius Ryen setter seg etter 44:53 etter å ha begått hekting.

7-0!

Espeland har nok en gang på seg skjorte og hvitt, denne gangen serveres Martin Johnsen på bakre. Tid 42:37.

Tilskuertall:

1624 tilskuere tilstede - tusen takk!

3. periode er i gang!

Det står 6-0 til de gule og blå!

Pause

Hjemmelaget fortsatte dominansen i 2. periode, men det ble med den ene scoringen. 6-0 etter 40 minutter, skudd: 13-7.

6-0!

På avventende Ringerikeutvisning finner Espeland en umarkert Dahl på motsatt side, som scorer muligens sitt første Storhamarmål på slagskudd etter 33:48!